Appartement Zweisimmen, Chalet Kristall

Ons appartement Zweisimmen ligt in het centrum van Zweisimmen, op loopafstand van de skilift (zomer en winter in bedrijf), winkels en het station.
Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een zogenaamde Mehrfamilien Haus uit 1981.

Het appartement is ruim, heeft veel privacy, is niet gehorig en zeer volledig ingericht en uitgerust. Speciaal te noemen is het comfort van 2 badkamers met toilet, waarvan één met bad. De woning heeft totaal 6 bedden verdeeld over 2 slaapkamers.

Zweisimmen is een Zwitserse gemeente. De gemeente telt 2.987 inwoners. Het is het belangrijkste dorp in het Zwitserse Obersimmental en ligt op de driesprong richting GstaadLenk en Spiez. Zweisimmen staat in de zomer en herfst bekend om de mountain bike en wandelmogelijkheden.

appartement zweisimmen

appartement zweisimmen

 appartement zweisimmen

Bereikbaarheid en omgeving appartement Zweisimmen

Het appartement Zweisimmen , Chalet Kristall vindt u op de eerste verdieping van het Familiehuis Chalet Kristall, op loopafstand van winkels (5 min.), station (7 min.) en dalstation van de gondelbaan (10 min.). Alles wat u nodig heeft voor een mooie vakantie is dus aanwezig. Uw auto parkeert u (overdekt) voor de deur.
Vanuit Zweisimmen bereikt u Gstaad of Lenk gemakkelijk per bus, trein of auto.

In de winterperiode is bus- en treinvervoer gratis (traject Zweisimmen – Gstaad- Rougemont/Rossinière) indien u in het bezit bent van een meerdaagse skipas.
Tegen een geringe vergoeding per dag zijn de skipassen van Adelboden/Lenk en Zweisimmen/Gstaad onderling uitwisselbaar.

In de zomer kunt u middels een zogenaamde Easy Access kaart tegen gereduceerde prijzen gebruik maken van de trein en liften. Informeer bij de VVV of bij het station naar deze of andere kortingskaarten. Het bekende bergdorp Lenk ligt op 30 minuten afstand. Van hieruit kunt per voet (zomer) of ski (winter) het oude bergdorp Adelboden bereiken.

Centrum kaart Zweisimmen en lokatie Chalet Kristall

  • Afstand vanaf Utrecht; 876 km (via Venlo)
  • Afstand vanaf Antwerpen; 747 km.


Reserveer nu ons appartement Chalet Kristall.

Vul ons formulier in en maak uw reservering compleet.